Chelsea: megegyeztek Eto’óval, Rooneyról lemondtak - sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.08.25. 09:51
A Daily Telegraph értesülései szerint a Chelsea labdarúgócsapata az újabb eredménytelen tárgyalások után végleg lemondott Wayne Rooney átigazolásáról, és helyette a legjobbjait kiárusító Anzsi Mahacskala csatárát, Samuel Eto’ót szerződtetik a „kékek”.

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, a BBC információi szerint a londoniak már mindenben megegyeztek az Anzsiban szereplő Willian átigazolásáról. A legfrissebb hírek szerint a brazil középpályás mellett a szintén a dagesztániaknál játszó Samuel Eto'o is a Chelsea-nél folytatja. Ahogy arról már korábban beszámoltunk, a BBC információi szerint a londoniak már mindenben megegyeztek az Anzsiban szereplő Willian átigazolásáról. A legfrissebb hírek szerint a brazil középpályás mellett a szintén a dagesztániaknál játszó Samuel Eto'o is a Chelsea-nél folytatja.

A Daily Telegraph szerint a klubok már meg is állapodtak a két játékos átigazolásáról, és Eto'óék végül egy 38 millió euró közeli összegért igazolnak Londonba.

A 32 esztendős csatár neve korábban már felvetődött az Internél, és a Real Madridnál is, de végül korábbi edzője, José Mourinho mellett döntött a kameruni, és így elfogadta azt is, hogy a 20 millió eurós éves fizetése helyett „csak” 7 milliót keressen.

A hivatalos bejelentés leghamarabb a hétfőn 21 órakor kezdődő, Manchester United elleni bajnoki után várható.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik