Chelsea: még Dortmundban sem melegedett meg, de vinnék a középpályást

Vágólapra másolva!
2020.11.18. 08:14
null
Jude Bellingham már 17 évesen 23 millió eurót ért... (Fotó: AFP)
Frank Lampard Jude Bellinghamet figyeli – erről írt az Eurosport. A goal.com által szemlézett cikk szerint a Chelsea 2022 nyarán vásárolná ki dortmundi szerződéséből az angol szupertinit.

 

Bellingham a nyáron hagyta el nevelőegyesületét, a Birmigham Cityt, ahol olyannyira tisztelték a játékos eddig elért eredményeit, hogy visszavonultatták a mezszámát – mindezt úgy, hogy Bellingham csupán 17 éves!

A Borussia 23 millió euró körüli összeget fizetett érte, állítólag a Manchester Unitedot kellet legyőzniük a licitháborúban. A középpályás nem kezdett rosszul, rögvest az első fordulóban kezdő volt és egy gólpasszt is kiosztott a BVB színeiben. Azóta csak egyszer nem kapott lehetőséget, ám alapembernek hívni talán túlzó lenne, csupán egyszer játszott végig 90 percet a német élvonalban, a hat meccsen pedig összesen 331 játéperce van.

Ezzel együtt is lát benne fantáziát a Chelsea – no meg a komplett brit labdarúgás... Az Eurosport szerint azzal számolnak, hogy a középpálya közepén és a jobb szélen egyaránt bevethető középpályás N'Golo Kanté örököse lehetne a londoni kezdőben.

A klubvezetés másik kiszemeltje a West Ham Unitedban futballozó, négy évvel idősebb, s már felnőttválogatott Declan Rice.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik