Chelsea: különös kötődés a brazil és Mourinho között

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.05.20. 08:13
José Mourinho tavaly nyáron szerette volna átigazolni a Chelsea-től Williant, de a londoni klub nem engedte el brazil támadóját. A légiós a brazil ESPN-nek adott nyilatkozata alapján nem bánná, ha újra együtt dolgozhatna a portugállal.

„Nagyon sokat köszönhetek a menedzsereimnek.Mircea Lucescutól a Sahtarnál, Guus Hiddinktől az Anzsinál, José Mourinhótól a Chelsea-nél tanultam rengeteget” – mondta Willian, akit 2020-ig szerződés köt a Chelsea-hez.

„A játékosokra jellemző, hogy különleges kötődés alakul ki köztük és valamelyik edzőjük között. Még akkor is nagyon jó barátok, amikor már nem dolgoznak együtt. Ez nálam Mourinho. Az érkezésem óta egyengette az utamat a Chelsea-nél, rengeteget segített, örökké hálás leszek neki. Őt különösen szeretem, nagyon érti a dolgát, nagy öröm volt vele dolgozni” – mondta Willian, aki Antonio Conténél is alapember, az eddigi 37 bajnokiból 33-on pályára lépett.

A brazilok rákérdeztek, hogy ez azt jelenti-e, hogy Manchesterbe is követi a portugál szakembert, de Willian nem adott több muníciót.

„Angliában minden apró jel pletykaáradatot indít el, de jól érzem magam a Chelsea-nél, még három évig szerződésem van, és a családom is jól érzi magát Londonban” – mondta a brazil, de ezzel sem tudta eloszlatni a kételyeket, Angliában továbbra is az MU egyik célpontjának tartják a nyári átigazolási időszakban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik