Chelsea: incidens az edzésen, Tuchel leküldte a pályáról játékosát

M. D.M. D.
Vágólapra másolva!
2021.04.05. 10:56
null
Antonio Rüdiger (balra) és Thomas Tuchel a hírek szerint már tisztázták a vasárnapi edzésen történt esetet (Fotó: Getty Images)
A The Telegraph beszámolója szerint Kepa Arrizabalaga és Antonio Rüdiger összekapott egymással a Chelsea labdarúgócsapatának vasárnapi edzésén. Az incidens után Thomas Tuchel vezetőedző az öltözőbe parancsolta a német válogatott védőt, aki azóta állítólag már elnézést kért tettéért.

 

A The Telegraph azt írja, a két futballista akkor kapott össze, amikor az egymás elleni játék során Rüdiger egy elkésett belépővel próbálta meg szerelni Kepát. A beszámoló szerint a felek között heves vita alakult ki, és dulakodni kezdtek egymással, mielőtt Tuchel az öltözőbe küldte a német védőt.

A brit lap úgy tudja, Rüdiger azóta már elnézést kért csapattársától, valamint Tucheltől is, aki a maga részéről lezártnak tekinti az ügyet.

A Chelsea a West Bromwichtól elszenvedett 5–2-es vereség után szerdán az FC Porto vendégeként lép pályára a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében. A szombati bajnokin Kepa és Rüdiger sem játszott.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik