Callum Hudson-Odoi koronavírustesztje pozitív lett (Fotó: AFP)

 

Mint a klub közleményében áll, a Chelsea edzőközpontjának egyik szárnyát ideiglenesen lezárják, erre azért van szükség, mert péntek hajnalban kiderült, hogy az egyik játékos koronavírustesztje pozitív lett. 

Az illető a 19 esztendős Callum Hudson-Odoi, akit már elkülönítettek, s ugyanígy tettek mindenkivel, akivel az elmúlt napokban érintkezett: a kommüniké szerint ez magába foglalja az egész csapatot, a stábot, valamint néhány dolgozót is.

Mint olvasható, Hudson-Odoi hétfő reggel enyhe tüneteit mutatta a koronavírusnak, s óvintézkedésből nem is engedték őt az edzőpályára. A teszt azóta pozitív eredményt mutatott a támadónál. Hudson-Odoi a jelentés szerint jól érzi magát, ám természetesen karanténba került.

Nem Hudson-Odoi az első a Premier League-ben, akit megfertőzőtt a koronavírus: csütörtökön az Arsenal menedzseréről, Mikel Artetáról derült ki, hogy pozitív lett a tesztje. 

FRISS: péntek reggel Hudson-Odoi a közösségi oldalára feltett egy videót, amelyben megerősíti, jól van, s felépült a vírusból, ám néhány napig még karanténban marad.