Chelsea: Hazard boldogtalan – de a Realnál mitől lesz boldog?

Vágólapra másolva!
2015.10.23. 09:59
A L'Equipe is beszámolt arról – amiről az angol és a spanyol sajtó információi alapján már honlapunk is írt –, hogy a Chelsea klasszis belga labdarúgója, Eden Hazard boldogtalannak érzi magát a londoni klubnál. A támadóval kapcsolatban lehetséges következő állomáshelyként a Real Madridot emlegetik, méghozzá a nyári átigazolási időszakban.

A francia lap viszont továbbviszi a gondolatmenetet: mitől lesz majd boldog Hazard pont a spanyol fővárosban, ahol az aranylabdás Cristiano Ronaldóval kellene megküzdenie a posztjáért? Ez jogos felvetés, mint ahogyan az is, hogy adott esetben – ha mindkettőjüket egyszerre vezényelnék a pályára – egy olyan pozícióban kellene csúcsformában futballoznia hétről hétre, amelyben kevésbé érzi magát komfortosan. Persze elképzelhető – bár nehezen –, hogy CR távozásával üresedés lenne Madridban. Ami még opció lehet, hogy a portugál kap más szerepet, például centerként játszik majd.

Hazard lényegében még most is alapembernek számít a Chelsea-nél, csak a legutóbbi bajnokin volt kispados és szállt be csereként hét percre. Viszont a szezon eddig lejátszott 13 tétmeccsén összesen kapott 1025 perce során még nem szerzett gólt, ami minden bizonnyal frusztrálja őt – pluszban csapata visszafogott teljesítménye mellett.

A 24 éves belga szerződése 2020-ban jár le a Chelsea-nél, a transfermarkt.de 70 millió euróra teszi az értékét.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik