Chelsea: Ez volt a legszerencsétlenebb idényem – Timo Werner

Vágólapra másolva!
2021.05.19. 15:42
null
Timo Werner meccse rendkívül pechesen alakult (Fotó: AFP)
Timo Werner azt mondta, a Chelsea labdarúgócsapatánál töltött első idénye talán pályafutása legszerencsétlenebb szezonja volt – számolt be a német Európa-bajnoki csapatba így is bekerülő támadó nyilatkozatáról a Magyar Távirati Iroda.

 

 

„Rosszabb már nem is lehet" – fogalmazott a német válogatott csatár a Sky Sportsnak a kedd esti, Leicester City elleni 2–1-es siker után, amely során két gólját nem adták meg.

„Azt hiszem, az első félidő az egész idényemet szimbolizálta" – mondta a lefújást követően Werner, akit a Stamford Bridge mintegy 8000 nézője lelkesen ünnepelt.

A 25 éves támadó első „kék" idényében számos nagy helyzetet kihagyott, emiatt rengeteg kritika érte Angliában, sőt a rosszindulattal és a gúnnyal is meg kellett küzdenie. A Lipcséből érkezett játékos minden sorozatot figyelembe véve 12 gólt szerzett, ezzel messze elmaradt a várakozásoktól.

„Ha az ember ennyire peches és mégis ott van a Bajnokok Ligája döntőjében, s valószínűleg a csapatával kvalifikálja magát a BL következő idényére is, akkor minden rendben" – értékelt gyakorlatiasan Werner.

Arra a kérdésre, hogy hogyan talál újra és újra motivációt, a futballista a következőt válaszolta: „Gyakran vissza sem tudok futni, mert holtfáradt vagyok. De amikor az ellenfél kapuja felé megy a labda, akkor valahogy ismét futok. Ez bennem van, ha az ellenfél térfelén pattog a labda, akkor futok, mindegy, hogy ez mikor és hogyan történik."

ANGOL PREMIER LEAGUE
37. FORDULÓ

Chelsea FC–Leicester City 2–1 (0–0)
London,
Stamford Bridge, 10 000 néző. Vezette: Mike Dean
CHELSEA:É. Mendy – R. James, Thiago Silva, Rüdiger – Azpilicueta (Zouma, 88.), Kanté (Kovacic, 32.), Jorginho, Chilwell – Mount, Werner (Giroud, 90+1.), Pulisic.Menedzser: Thomas Tuchel
LEICESTER CITY: K. Schmeichel – Castagne, Fofana, Söyüncü, L. Thomas – Albrighton (R. Pereira, 68.), Tielemans, Ndidi, A. Pérez – Maddison (Iheanacho, 60.) – Vardy.Menedzser: Brendan Rodgers
Gólszerző: Rüdiger (47.), Jorginho (67. – 11-esből), ill. Iheanacho (77.)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik