Chelsea: asztalon a harmadik Barca-ajánlat Willianért

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.07.21. 08:53
null
Willian lendületes játéka a Barcelona figyelmét is felkeltette (Fotó: AFP)
A Sky Sports News értesülései szerint a Barcelona újabb ajánlatot tett a Chelsea-nek: a katalánok 55 millió fontért szerződtetnék a londoniak brazil szélsőjét, Williant.

 

A Barcelona először három hónappal ezelőtt környékezte meg Williant, akiért két hete 50 millió fontos ajánlatot tett, ám a Chelsea nemet mondott a megkeresésre. A tárgyalások ennek ellenére nem szakadtak meg a felek között, s a katalánok a múlt héten egy újabb, 53 millió fontos ajánlattal jelentkeztek.

A „kékek” erre is nemet mondtak, és nagy valószínűséggel a jelenleg kínált összeg is kevés lesz ahhoz, hogy a La Ligába vigyék az előző szezon egyik legjobb Chelsea-játékosát, ráadásul a nemrégiben kinevezett Maurizio Sarri elmondta, hogy meg szeretnék tartani a kulcsjátékosaikat.

Willian iránt a Manchester United is érdeklődik – a távozását akkor szinte borítékolni lehetett volna, ha Antonio Conte marad a Chelsea menedzsere, ám az olasz szakembert menesztette az FA-kupa címvédője.

Az oroszországi világbajnokságon hullámzó teljesítményt nyújtó, öt meccsen egy gólt szerző brazil futballista az előző szezonban 55 tétmérkőzésen 13-szor, míg összességében 236 találkozón 44-szer volt eredményes a Chelsea-ben, amely 2013-ban szerződtette az Anzsi Mahacskalától.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik