Chelsea: 50 millió font három Atlético-játékosért

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.05.29. 09:04
null
Folytatás kékben? Tiago és Diego Costa a nyáron igent mondhat a Chelsea-nek (Fotó: Reuters)
A tekintélyes londoni Times értesülései szerint a Chelsea közel van a megállapodáshoz az Atlético Madriddal – José Mourinho a spanyol bajnokcsapat három futballistáját is szerződtetné. Diego Costa, Filipe Luís és Tiago összesen 50 millió fontért válthat klubot.

A Chelsea–Diego Costa kapcsolatról már hónapok óta hallani lehet, a Times szerint a spanyol válogatott támadó végső ára 32 millió fontra rúg. A londoni klub 18 millió fontot kínál Filipe Luísért – mivel az Atlético 19.4 millió fontos kivásárlási összeget állapított meg, könnyen elképzelhető, hogy itt is megegyezés születik. A Chelsea-t már a 2004–2005-ös szezonban megjáró Tiago szerződése lejár a madridiaknál, így szabadon igazolhatóvá válik – szerződtetését valószínűsíti, hogy 2004-ben is Mourinho hívására ment a londoni kékekhez.

A Times úgy tudja, a játékospiacon balhátvédet kereső Chelsea Filipe Luís mellett a Sevillában játszó Alberto Morenót és a Southamptonban futballozó Luke Shaw-t is hónapok óta figyeli. Filipe Luís a brazil O Globónak adott interjújában elmondta, még három évig élő szerződése van az Atléticóval, így egyelőre nem készül klubváltásra.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik