Chape: megjósolta a tragédiát, most egy játékos halálát látja

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.12.19. 18:34
A futballjósokat finoman szólva ritkán veszik komolyan, legutóbb talán Paul, a polip tippjeit hitte el a világ. Most azonban feltűnt egy jós, aki állítólag már 2016 márciusában tudott a Chapecoense repülőgépének lezuhanásáról.

Ha beírjuk a Youtube keresőjébe, hogy „Carlinhos”, indokolatlanul nagy megtekintési számmal rendelkező videók ugranak fel. A brazil jós egy márciusban feltöltött videójával tett szert világhírnévre, akkor ugyanis megjósolta, hogy egy brazil csapat repülőgépe lezuhan másfél éven belül.A brazil jós egy márciusban feltöltött videójával tett szert világhírnévre, akkor ugyanis megjósolta, hogy egy brazil csapat repülőgépe lezuhan másfél éven belül.

Mint ismert, a 71 halálos áldozatot követelő kolumbiai repülőgép-balesetben 19 Chape-játékos vesztette életét, a brazilok pedig biztosak benne, erről beszélt Carlinhos.

Kihasználva a gyorsan jött sikert, a jós újabb látomással rukkolt elő, állítja, egy chilei válogatott futballista hamarosan életét veszti, méghozzá valaki olyan, aki légiósként játszik Európában.

Az angolok persze rögtön Alexis Sánchezt, az Arsenal klasszisát kezdték el félteni, ám látva azt, hány olyan jóslata van Carlinhosnak, amely nem jött be, azért nagyon nem kell aggódni a támadóért…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik