Bournemouth: legyőzte a rákot a válogatott játékos

Vágólapra másolva!
2022.05.03. 19:08
null
David Brooks legyőzte a rákot (Fotó: Getty Images)
Jó hírrel szolgált a tavaly októberben Hodgkin-limfómával – a nyirokrendszer rákszerű megbetegedése – diagnosztizált AFC Bournemouth-játékos, David Brooks: a walesi válogatott jobbszélsőnek sikeres volt a kezelése, kigyógyult a rákból.

 

A korábban az Arsenallal is szóba hozott David Brooks a walesi válogatottal edzőtáborozott, amikor egy kivizsgáláson kimutatták nála a második stádiumban lévő daganatos megbetegedést.

Közel hét hónappal később, kedden Brooks a Twitter-oldalán jelentette be, hogy kigyógyult a kórból.

„Múlt héten találkoztam a kezelőorvosommal, aki átnézte a végső vizsgálati eredményeimet. Örömmel jelentem be, hogy a kezelés sikeres volt, rákmentes a szerveztem – írta a 24 éves futballista. – Hihetetlen érzés kimondani ezeket a szavakat. Nagyon hálás vagyok az üzenetekért, a jókívánságokért, ezek is segítettek a nehéz időszak átvészelésében. Izgatottam várom, hogy folytathassam a pályafutásomat. A srácok nagyszerű idényt produkáltak, alig várom, hogy visszatérhessek.”

Csapattársai extra örömet szerezhetnek Brooksnak, hiszen ha a Bournemouth ma legyőzi a Nottingham Forestet, akkor biztosan feljut a Premier League-be.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik