Berbatov: Küzdeni fogok a helyemért!

Vágólapra másolva!
2010.05.14. 15:39
null
A kép magáért beszél, jól jellemzi Berbatov szezonját (Fotó: Action Images)
Dimitar Berbatov nem akarja elhagyni a Manchester Unitedet. Igaz, a bolgár támadó tisztában van vele, hogy egyelőre nem felelt meg a vele szemben támasztott elvárásoknak, de eltökélt szándéka, hogy bizonyítsa: helye van a „vörös ördögök" keretében.

Dimitar Berbatov nem a szurkolók kedvence Manchesterben. A bolgár csatár hiába volt csapata második legeredményesebb játékosa a Premier League minap véget ért szezonjában (12 alkalommal talált be), a drukkerek sokkal többet várnak tőle, hiszen annak idején 30 millió fontért szerződtették a Tottenhamtől.

BORRIELLO NEVE IS FELVETŐDÖTT
Olasz lapértesülés szerint az MU az AC Milan támadóját, Marco Borriellót is leigazolhatja. Bővebben...

Az angol sajtó szinte naponta számol be olyan futballistákról, akiket Sir Alex Ferguson Berbatov pótlására szerződtethet – többek között Karim Benzema és David Villa neve is felvetődött a „vörös ördögökkel" kapcsolatban. Azonban maga az érintett még nem mondott le arról, hogy bizonyítson.

„Biztos vagyok benne, hogy a United vesz egy új csatárt, de én is itt vagyok és ez fontos – nyilatkozta Berbatov. – Való igaz, a klubnál eltöltött két évem alakulhatott volna jobban is, de rosszabbul úgyszintén. Voltak jó pillanataim."

„Nyertem bajnokságot és Ligakupát a csapattal, ám az embereknek nagy elvárásaik voltak velem szemben, hiszen hatalmas összegért igazoltak. Nem lehet előre tudni, hogy alakul majd a harmadik évem" – jelentette ki a válogatottságot tegnap lemondó bolgár támadó.

„Mindent megteszek, hogy kitöltsem a szerződésemet, ugyanis hová mehetnék a United után? Ezzel a csapattal eljutottam a csúcsra. Nem tudok arról, hogy más klubok érdeklődnének irántam, és nem is találkoztam senkivel ez ügyben" – tette hozzá a 29 éves csatár.

Berbatovot a szerződése 2012. június 30-ig köti a Manchester Unitedhez.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik