Átigazolás: 100 millió euróért vinné Gvardiolt a Man. City – sajtóhír

R. D. P.R. D. P.
Vágólapra másolva!
2022.12.11. 17:53
null
Angol gigászok szálltak harcba Josko Gvardiol játékjogáért (Fotó: Getty Images)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Manchester City 100 millió eurót sem sajnálna a világbajnokságon remekelő hátvéd, Josko Gvardiol játékjogárt – számolt be róla a Foot Mercato. Az RB Leipzig futballistája iránt további topklubok is érdeklődnek.

Horvát sajtóhírek – többek között Sportske, Vecernji és Slobodna Dalmacija – szerint a Man. City már meg is tette első, 100 millió eurós ajánlatát az RB Leipzignek Gvardiolért, ráadásul az összeg tovább emelkedhet bizonyos bónuszfeltételek teljesülése esetén. A Man. United és a Chelsea ajánlata ennél csak picivel szerényebb, állítólag 90 millió euró körüli összegért vinnék a horvátok reménységét.

Gvardiol a katari világbajnokságon is megbízható teljesítményt nyújt, Horvátország többek között neki is köszönhetően jutott be az elődöntőbe.

A 20 éves középhátvéd 2021 júliusában csatlakozott a lipcseiekhez – azóta Willi Orbánnal és Gulácsi Péterrel együtt alapembere a csapat hátsó alakzatának –, ám ilyen ajánlatok mellett könnyen lehet, hogy már januárban klubot vált.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik