Aston Villa: Gerrardéknál folytatja Coutinho, aki az MU ellen debütálhat

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2022.01.07. 10:52
null
<strong>Coutinhónak </strong>egykor <strong>Gerrard</strong> csapattársa volt, most edzője lesz (Fotó: Getty Images)
Philippe Coutinho visszatér az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságba (Premier League), mivel az Aston Villa az idény végéig kölcsönvette a 29 éves brazil válogatott támadó középpályást az FC Barcelonától – közölte honlapján a birminghami klub.

 

A megállapodás, amely a kötelező orvosi vizsgálatok és a munkavállalási engedély után válik hivatalossá, vételi opciót is tartalmaz. Philippe Coutinho a következő 48 órában repül Birminghambe – írja az angol klub.

Az Aston Villára most két Manchester United elleni mérkőzés vár, 10-én (jövő hét hétfőn) az FA-kupában az Old Traffordon, 15-én pedig a bajnokságban a Villa Parkban csapnak össze. Utóbbin akár már a brazil válogatott játékos is szerepet kaphat, ez volt liverpooli csapattársától, egyben új edzőjétől, Steven Gerrardtól függ majd.

„Üdvözlünk, Philippe Coutinho!

Az Aston Villa és az FC Barcelona megegyezett arról, hogy Philippe Coutinho az idény végéig kölcsönbe a Villa Parkba kerül.”


Coutinho pályafutása során több nagy csapatban is megfordult. Játszott az Interben, az Espanyolban, karrierje csúcspontján a Liverpoolban, aztán a Barcelonához került, onnan a Bayern Münchenhez, majd vissza a katalánokhoz, most pedig az Aston Villánál folytatja.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik