Arsenal: Wilshere képes eljutni Xavi és Iniesta szintjére - Alves

Vágólapra másolva!
2013.02.19. 14:03
Az Arsenal angol válogatott labdarúgóját, Jack Wilshere-t magasztalta a Barcelona brazil védője, Dani Alves, aki világklasszis csapattársaihoz, Xavi Hernándezhez és Andrés Iniestához mérte a 21 éves középpályást.

„Wilshere kiváló futballista, megtapasztalhattam, amikor játszottunk az Arsenal ellen – mondta Dani Alves. – Nincs kétségem, hogy képes elérni Xavi és Iniesta szintjét. Nagyszerű képességei vannak, és igazi egyéniség. Ha lenne egy választási lehetőségem, akkor ő volna az a játékos, akit a Barcelonához szerződtetnék."Dani Alves. – Nincs kétségem, hogy képes elérni Xavi és Iniesta szintjét. Nagyszerű képességei vannak, és igazi egyéniség. Ha lenne egy választási lehetőségem, akkor ő volna az a játékos, akit a Barcelonához szerződtetnék."

Az önjelölt menedzser egy napja még honfitársa, Neymar megszerzése mellett kampányolt – a jelek szerint olyan nagyon nem kell aggódnia a játékoskarrierje utáni életéért.

A védő kitért a szerdai, AC Milan elleni BL-nyolcaddöntőre is.

„Nehéz ellenfélre és párharcra számítok, mert ellenfelünknek komoly tradíciói vannak a nemzetközi porondon. Bár a mostani Milan nem csillog a régi fényében, mégis különleges lesz velük meccselni. A saját stílusunkat kell hoznunk, és keményen meg kell majd dolgoznunk."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik