Arsenal: Jesus Londonba utazott és átesett az orvosi vizsgálatokon – sajtóhír

Cs. B.Cs. B.
Vágólapra másolva!
2022.06.28. 13:50
A Manchester City támadója, Gabriel Jesus kedd reggel Londonba utazott, ahol átesett a kötelező orvosi vizsgálatokon és aláírt új klubjához, az Arsenalhoz – számolt be róla az átigazolási ügyekben mindig jól informált olasz sportújságíró, Fabrizio Romano.

Fabrizio Romano úgy tudja, hogy az Arsenal mindenben megállapodott a Manchester Cityvel, és 45 millió euróért megvásárolta a 25 éves Gabriel Jesust, aki 2027 júniusáig kötelezte el magát az „ágyúsok” mellett. A brazil támadó hivatalos bejelentésére ugyanakkor még várni kell.

A City 2017 januárjában 32 millió eurót fizetett Jesusért a Palmeirasnak; a játékos azóta 236 tétmérkőzésen 95 gólt és 46 gólpasszt termelt, de nem igazán tudott a manchesteriek kulcsjátékosává válni.

Az 56-szoros válogatott Gabriel Jesus (akinek szerződtetésében Mikel Arteta menedzser és Edu technikai igazgató is kulcsszerepet játszott) az „ágyúsok” negyedik nyári érkezője lehet Matt Turner, Marquinhos és Fábio Vieira után, a következő célpont Raphinha lehet. Az Arsenal már leszervezett a hétre egy találkozót a futballista klubjával – a Leeds 65 millió fontot szeretne kapni a kilencszeres brazil válogatott labdarúgójáért.

Gabriel Jesus Edu technikai igazgatóval ölelkezett Londonban, mielőtt átesett az orvosi vizsgálatokon (Fotó: The Sun)


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik