Arsenal: Henry, Vieira és Bergkamp elképesztő tervvel állt elő

K. D.K. D.
Vágólapra másolva!
2021.04.27. 16:28
A The Telegraph értesülései szerint az Arsenal legendái, Thierry Henry, Patrick Vieira és Dennis Bergkamp úgy döntöttek, egy befektetővel együtt felvásárolnák kedvenc csapatukat!

Néhány napja terjed már a hír az angol sportsajtóban, hogy a Spotify társalapítója, Daniel Ek komolyan fontolgatja, hogy ajánlatot tegyen a szurkolók által rengeteg kritizált Stan Kroenke-nek, és megvásárolja kedvenc csapatát, az Arsenalt.

Most viszont a londoniak drukkerei számára még szimpatikusabb lett a történet, a The Telegraph ugyanis megbízható forrásokra hivatkozva azt állítja, Ek mellé három Arsenal-legenda, Thierry Henry, Patrick Vieira és Dennis Bergkamp is beszállna egy komolyabb összeggel, és ők négyen vennék át az „ágyúsok” irányítását.



Kroenke távozását a szuperligás balhé óta követelik a drukkerek, és mivel az amerikai befektetőnek sem igazán tetszik a jelenlegi helyzet, benne van a pakliban, hogy valóban az Arsenal eladása mellett dönt.


Ek pedig a három legendás futballista segítségével könnyedén összeszedheti azt az összeget, amivel ki tudnák vásárolni Kroenke-t.


És hogy mennyi az annyi? A hírek szerint Ek és az Arsenal-legendák 1.8 milliárd fontos, azaz átszámolva nagyjából 750 milliárd forintos ajánlattal készülnek kopogtatni az amerikai üzletember ajtaján, amire nehéz lesz nemet mondani.

A svéd Spotify-tulaj becsült vagyona egyébként 3.4 milliárd font, tehát akár saját zsebből is gond nélkül ki tudná fizetni az összeget…


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik