Arsenal: „Ha jót akar, lelép innen, amilyen hamar csak tud!”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.03.26. 12:53
Jerzy Dudek, a stoplist 2013-ban végleg szögre akasztó lengyel kiválóság szerint honfitársának, Wojciech Szczesznynek minél hamarabb el kell hagynia az Arsenal labdarúgócsapatát, ha újra sikeres akar lenni.

Az Arsenalban nevelkedő 24 esztendős Szczeszny 2011 óta kirobbanthatatlannak tűnt az „ágyúsok” kapujából, ám rossz formája, valamint balhéi miatt David Ospina érkezésével a kispadra szorult. A Real Madridnál is megforduló Jerzy Dudek szerint a helyzet reménytelen, honfitársának el kell hagynia Londont.rossz formája, valamint balhéi miatt David Ospina érkezésével a kispadra szorult. A Real Madridnál is megforduló Jerzy Dudek szerint a helyzet reménytelen, honfitársának el kell hagynia Londont.

„A helyében én egy percet sem gondolkodnék, elkezdenék más lehetőségek után nézni. Ha jót akar, lelép innen, amilyen gyorsan csak tud. Arsene Wenger egyértelműen jelezte, hogy nála Ospina az első számú kapuvédő, így a helyzete reménytelen” –mondta a Daily Mirrornak Dudek.

„Lukasz Fabianski és Artur Boruc remek formában véd, így szinte biztos, hogy Szczesny nem játszhat a válogatottban sem. Nem várhat, cselekednie kell!” – tette hozzá Dudek.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik