Arsenal: gigantikus troll, vagy Benzema elszólta magát? – kép

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.31. 09:14
Bár korábban úgy tűnt, az Arsenalnak nincs esélye megszerezni a Real Madrid csatárát, Karim Benzemát, az utóbbi napokban újra felerősödtek a pletykák, miszerint a francia Londonba költözne. Ráadásul a blancók támadója is hozzájárul a pletykák számának növekedéséhez…

Korábban mutattunk egy fiatal Arsenal-drukkert, akit akkor a nyári átigazolási idény legoptimistább londoni szurkolójaként jellemeztünk. Az arsenalos Benzema-mezt hordó fiatal azonban könnyen lehet, hogy nem lőtt olyan sokkal mellé, mint azt a nemzetközi sportsajtó akkor gondolta.Korábban mutattunk egy fiatal Arsenal-drukkert, akit akkor a nyári átigazolási idény legoptimistább londoni szurkolójaként jellemeztünk. Az arsenalos Benzema-mezt hordó fiatal azonban könnyen lehet, hogy nem lőtt olyan sokkal mellé, mint azt a nemzetközi sportsajtó akkor gondolta.

Nemrég a Real csatára az Instagramon ejtett el sejtelmes üzenetet, melyben repülőútját így kommentálta: „Itt az idő, hogy magunk mögött hagyjuk a múltat.”

Mondanunk sem kell, a bejegyzés azonnal vonzotta a pletykákat, és az angolok azóta naponta „eladják” a címlapokon a madridiak egyik kedvencét.

Benzema pedig továbbra sem kommentálja az esetet, sőt most újabb gyanús gesztussal lobbantotta még nagyobb lángra az amúgy is ezer fokon égő pletykavulkánt.

A francia Instagram-oldalán követte ugyanis a „wengerland” nevezetű profilt.

Ahogy az sejthető, a felhasználó Arsene Wenger mindennapjait követi – ráadásul ez egy zárt fiók, így a tartalmát csak az ismerősök láthatják.

SZAVAZÁS

Ön szerint Karim Benzema valóban az Arsenalhoz fog szerződni?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik