Arsenal: Franciaországból érkezhet belső védő – sajtóhír

Vágólapra másolva!
2020.07.16. 12:59
null
Malang Sarr jelentheti a megoldást az Arsenal védelmében? (Fotó: AFP)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Arsenal érdeklődik a francia utánpótlás-válogatott belső védő, Malang Sarr iránt – írja a goal.com.

 

Az Arsenalnál állítólag már tárgyaltak Malang Sarr lehetséges szerződtetéséről, konkrét ajánlatot azonban még nem tettek a londoniak a francia U21-es válogatott védőnek.

Sarr szerződése 2020 júliusában lejárt a Nice-nél, s több klub is szívesen tudná soraiban – például a Serie A-ban szereplő Torino is megkereste már a 21 éves játékost.

Az Arsenal annak ellenére igazolna újabb középső védőt, hogy William Saliba a következő idényt már az Emirates-ben kezdi meg – a 2019–2020-as kiírást még a Saint-Étiénne-ben töltötte kölcsönben.

Az egyelőre biztosnak tűnik, hogy az idény végéig marad a jelenlegi keret, utána viszont könnyen lehet, hogy vérfrissítés lesz a védelem közepében. Konsztandinosz Mavropanosz már el is hagyta a klubot – a Werder Bremen is akarta, ő azonban a VfB Stuttgartot választotta.

Ugyan szerda este nagy sikert értek el Aubameyangék , miután 2–1-re legyőzték a Liverpoolt, továbbra is csak a tabella 9. helyén állnak, s három pontra vannak az Európa-ligát érő 6. pozíciótól – igaz, az Arsenalnak továbbra is esélye van arra, hogy megnyerje az FA-kupát.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik