Arsenal: Emery búcsúlevélben fejezte ki érzéseit a szurkolóknak

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2019.11.30. 09:40
null
Unai Emery sokat tanult az Arsenalnál (Fotó: AFP)
Az Arsenal éléről péntek délelőtt távozó Unai Emery búcsúlevelet írt az észak-londoni klub szurkolóinak. A levélben elárulta, nem akart mást, csak jobb eredményeket elérni számukra.

 

„A szívem mélyéről szeretném megköszönni nektek, szurkolóknak, hogy átélhettem, milyen nagyszerű klub is az Arsenal. Köszönöm, hogy szurkoltatok és kilátogattatok a meccsekre, hogy áztatok az esőben csak azért, hogy velem találkozzatok a lefújás után. Szeretném, ha tudnátok, szenvedéllyel dolgoztam az Arsenal menedzsereként. Miattatok szerettem volna jobb eredményeket elérni a klubbal”írta Unai Emery a búcsúlevelében.

Emery köszönetet mondott az Arsenal vezérigazgatójának, Ivan Gazidisnek, valamint a klubon belül dolgozó személyeknek is, továbbá kiemelte, mindig megtisztelve érezte magát, amikor pályán voltak a játékosok.

„Mindig nagy megtiszteltetést jelentett, amikor ebben a mezben futballoztak a játékosaim. Megérdemlik a támogatást. Úgy érzem, eddig is sokat tudtam a futballról, de itt, a Premier League-ben még több tapasztalatot szereztemleginkább az egymás és a játék iránti tiszteletről tanultam rengeteget”– zárta sorait a spanyol tréner.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik