Arsenal: cseles módon jelentették be az új védő érkezését

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.06.06. 12:27
null
Sead Kolasinac az Arsenalban folytatja pályafutását (Fotó: arsenal.com)
Az angol élvonalban ötödik helyen végző Arsenalban folytatja pályafutását Sead Kolasinac, a német Schalke bosnyák válogatott labdarúgója – jelentette be a londoni klub.

Az „ágyúsok” szűkszavú közleményében az áll, Kolasinac hosszú távú szerződést írt alá, s júliusban csatlakozik a kerethez.

A 23 esztendős balhátvéd a németországi Karlsruhéban született, a Schalkéban lett profi labdarúgó. A gelsenkirchenieknél 94 Bundesliga-meccsen négyszer talált be és nyolc gólpasszt adott, valamint húsz sárga lapot kapott. A 2016–2017-es idény végén lejár a szerződése, így szabadon igazolható játékosként csatlakozik az Arsenalhoz.

Kolasinac korábban játszott a német korosztályos válogatottakban, 2013-tól viszont a bosnyák felnőtt nemzeti csapatban szerepel, összesen 18-szor lépett pályára.

Az Arsenal nem mindennapi módon adta hívei tudtára Kolasinac érkezését. A rendszeresen jelentkező kvízükben kilenc játékos (Koscielny, Overmars, Ljungberg, Anelka, Sagna, Inamoto, Nacho, Arsavin, Campbell) nevét sorolták fel, a szemfüles rajongók pedig a kezdőbetűket összeolvasva egy tizedik Arsene Wenger által igazolt futballistát is észrevehettek.



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik