Arsenal: csattanós választ adtak a Werder trollkodására – kép

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.11.12. 16:49
Mint ismert, a német labdarúgó-válogatott 8–0-ra kiütötte San Marinót a világbajnoki selejtezősorozat európai zónájának C-csoportjában. Serge Gnabry, a németek kiválósága triplázott, ami után klubja, a Werder Bremen trollkodni próbált Gnabry régi csapatával, az Arsenallal. A poén azonban visszájára sült el…

Serge Gnabry a nyáron szerződött az Arsenaltól a Werderhez, miután Arsene Wenger menedzser nem számolt hosszú távon a német támadóval.

Gnabry pénteken mutatkozott be a nemzeti csapatban, nem is akárhogy: nem elég, hogy a német válogatott 8–0-ra kiütötte San Marinót, Gnabry triplázott a találkozón!

A mérkőzés után a Werder Twitter-oldalán üzent az Arsenalnak, arra célozva, hogy az angol csapat mekkora hibát követett el azzal, hogy elengedte a 21 éves szélsőt. A brémaiak pontokba szedve felsorolták az estén történteket: Gnabry debütált, három gólt lőtt, s 8–0-ra győztek. A negyedik ponthoz beírták az Arsenalt, amely az utóbbi szezonokban előszeretettel végez a Premier League 4. helyén…

A londoniak reakciójára sem kellett sokat várni, s roppant ütős lett!

Válaszként betettek egy képet a 2000-es Werder Bremen–Arsenal UEFA-kupa-negyeddöntő visszavágójáról, melyen Ray Parlour egymaga szerzett három találatot a német együttes ellen, s a képhez egyetlen kérdés volt mellékelve: „Ha már mesterhármas, emlékeztek még erre?”.

Valljuk be, ez sakk-matt…



 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik