Arsenal: Arteta végleg megszerezné a Real középpályását

MTI/NSO MTI/NSOMTI/NSO MTI/NSO
Vágólapra másolva!
2020.07.07. 09:26
null
Dani Ceballost megtartaná az Arsenal (Fotó: AFP)
Mikel Arteta, az Arsenal labdarúgócsapatának vezetőedzője szerint tárgyalnak a Real Madriddal arról, hogy a kölcsönadási megállapodás lejárta után is Londonban maradjon Dani Ceballos.

 

A középpályás tavaly júliusban került az Arsenalhoz, a mostani szezonban két hónapot kellett kihagynia sérülés miatt. A múlt héten az „ágyúsok” az ő góljával győzték le a Sheffield Unitedet az FA-kupa negyeddöntőjében.

„Egyeztetünk a Madriddal, de a játékjog nem nálunk van, így a két klubnak tárgyalnia kell, és meglátjuk, mire jutunk” – nyilatkozta Arteta, hozzátéve, hogy nagyon elégedett Ceballosszal és a fejlődésével.

A 23 éves spanyol válogatott futballista szerződése 2023-ig érvényes a Realnál.

Az Arsenal öt fordulóval az idény vége előtt 7. a Premier League tabelláján, és hat ponttal marad el az 5. helyen álló Manchester Unitedtől. Ha a második Manchester City az európai szövetség korábbi döntése értelmében nem indulhat a nemzetközi kupákban, akkor a bajnoki ötödik hely Bajnokok Ligája-indulást ér.

„Világos, hogy nem a saját kezünkben van a sorsunk, az egyetlen, amit mi tehetünk, az az, hogy a lehető legtöbb mérkőzést megnyerjük és meglátjuk, mi történik az ellenfelekkel” – mondta Arteta.

Az Arsenal kedd este a 3. helyen álló Leicester Cityt fogadja.

ANGOL PREMIER LEAGUE
34. FORDULÓ, KEDDI MÉRKŐZÉSEK
19.00:
Crystal Palace–Chelsea (Tv: Spíler1)
19.00: Watford–Norwich City (Tv: Digi Sport2)
21.15: Arsenal–Leicester City (Tv: Spíler1) – élőben az NSO-n!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik