Arsenal: Alexis Sánchez kiborult, fájdalmas üzenetet írt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.09.06. 11:34
Nem túl vidám heteken van túl Alexis Sánchez, az Arsenal és a chilei válogatott klasszis futballistája. El is tört most a mécses…

A nyári átigazolási időszak utolsó napjai többek közt Alexis Sánchezről szóltak. A chilei klasszis állítólag megegyezett a Manchester Cityvel, a klubok azonban nem tudtak egyezségre jutni, így az utolsó pillanatokban meghiúsult a transzfer.A chilei klasszis állítólag megegyezett a Manchester Cityvel, a klubok azonban nem tudtak egyezségre jutni, így az utolsó pillanatokban meghiúsult a transzfer.

Sánchez tehát maradt Londonban, ahol azonban a szurkolók és az újságírók szétszedték a chileit – mondván: minek kedveskedni valakivel, aki nem is akar náluk játszani?

Úgy látszik azonban, az eddig hallgató támadó nagyon nehezen viseli a kritikát. Most ugyanis az Instagramon minden fájdalmát kiírta magából, miután a chilei válogatottal meglepő vereséget szenvedtek Bolíviától.

„Egyszer eleged lesz a jogos és az indokolatlan kritikákból. Eleged lesz abból, hogy mindenki azt akarja, elbukj. Eleged lesz abból, hogy azt kell hajtogatnod mindig magadnak, »Újra fel tudok állni!«, miután sírsz a vereségek miatt. És eleged lesz abból, hogy azt kell mondanod mindenkinek, minden rendben van. És a legrosszabb, hogy soha, senki nem gondol bele abba, milyen érzés ez neked. Én viselem a hátamon a chilei válogatottban a hetes mezt, ami óriási felelősséggel jár. Ezért sajnálom nagyon, hogy az újságírók és az emberek úgy kritizálnak, hogy semmit nem tudnak rólam.”

Alexis Sánchez eddig bírta csendben (Fotó: instagram.com/alexis_officia1)
Alexis Sánchez eddig bírta csendben (Fotó: instagram.com/alexis_officia1)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik