Arsenal: ajánlatot tettek az olasz válogatott csatárért – sajtóhír

Vágólapra másolva!
2022.06.05. 20:45
null
Gianluca Scamaccát az Arsenal is vinné (Fotó: AFP)
A Football Italia a calciomercato.com-ra hivatkozva arról számolt be, hogy az angol labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Arsenal 35 millió eurót ajánlott a Sassuolónak az 5-szörös olasz válogatott csatáráért, Gianluca Scamaccáért, akit a hírek szerint az Inter is vinne. Az olasz sportportál szerint Giovanni Carnevali elnök kevesli ezt az összeget, legalább 40 millió eurót plusz bónuszokat kér a 23 éves játékosért.

 

Az olasz sajtóban szinte mindennap azt találgatják, hogy nyáron hová igazolhat a 23 éves Gianluca Scamacca, aki az egyik legfelkapottabb fiatal a Serie A-ban, és sokan úgy vélik, hosszú távon is átveheti Ciro Immobile helyét az olasz válogatottban.

Noha a csatár áprilisban 2026-ig meghosszabbította a szerződését a Sassuolóval, egy ideje nem kérdés, hogy távozik: a calciomercato.com úgy tudja, az Interrel informális megállapodást kötött, ám a lehetséges érkezők, Paulo Dybala és Romelu Lukaku miatt a milánóiak jegelik az üzletet. A habozást kihasználva lépett az Arsenal, és 35 millió eurós ajánlatot tett érte.

A hírek szerint Giovanni Carnevali elnök elutasította ezt az összeget, de az „ágyúsok” vélhetően nem adták fel a harcot a nagyszerű idényt futó (36 bajnokin 16 gól) futballistáért.

Scamacca mellett Domenico Berardit és Giacomo Raspadorit is elveszíthetik a nyári átigazolási időszakban a fekete-zöldek, akik megfelelő ajánlat esetén mindhármukat elengednék. Kérdéses, hogyan pótolná a gárda a gólgyárosait, hiszen együttvéve 41 gólt és 23 gólpasszt termeltek az elmúlt bajnoki kiírásban. A Milan ráadásul a nyolc gólig jutó Hamed Traorét is elhappolná az együttestől.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik