Arsenal: A világbajnokság veszélyes terep az erősítésre - Wenger

Vágólapra másolva!
2010.04.28. 18:09
Arsene Wenger, az angol Arsenal labdarúgócsapatának menedzsere szerint több okból sem tanácsos a világbajnokságon kiugró játékosokat szerződtetni – a francia szakember a nyári torna rajtjára legszívesebben be is fejezné az erősítést.

Arsene Wenger „egy-két" erősítést feltétlenül szükségesnek tart ahhoz, hogy csapata jövőre az utolsó pillanatig versenyben legyen a bajnoki aranyéremért, de az igazolásokkal semmiképpen sem szeretné megzavarni fiatal játékosai fejlődését.

„Vannak célpontjaim, beszélek is jelöltekkel, de neveket egyelőre nem mondok. Egy biztos, a világbajnokság eseményei nem lesznek hatással az erősítésre, hacsak valami egészen rendkívüli nem történik" – mondta Wenger, indokként a vb után mesterségesen magas árakat és a „háromhetes csillogás” megtévesztő jellegét felhozva.

„Háromhétnyi dicsőségben szinte bárkinek része lehet, de tíz éven át huzamosan sikeresen teljesíteni egészen más tészta" – idézi az Independent a francia menedzsert.

Mint arról korábban beszámoltunk, a csapathoz közeli források egy igazolást szinte kész tényként kezelnek: a Bordeaux-nál lejáró szerződésű marokkói támadót, Maruan Samahot sokan már az „ágyúsok" mezében látják.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik