Arsenal: 24 millió fontért szerződtettek kapust – hivatalos

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2021.08.20. 21:24
null
Ramsdale lehet az Arsenal hosszú távú megoldása a kapusproblémákra (Fotó: Twitter/Arsenal)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Arsenal szerződtette Aaron Ramsdale-t a Sheffield Unitedből.

 

A 23 esztendős kapus 24 millió fontért hagyta el a Sheffield Unitedet az Arsenal kedvéért. Ramsdale a hatodik nyári igazolása az „ágyúsoknak”, legutóbb a Real Madrid norvég támadó középpályása, Martin Ödegaard csatlakozott az észak-londoni együtteshez.

„Ramsdale nagyon tehetséges és fiatal kapus, akinek már így is óriási tapasztalata van. Az ő igazolásával rivalizálás is lesz a csapatban, s mi pontosan ezt akartuk elérni. Szükségünk volt egy kapusra, ő pedig ideális opció volt” – mondta Arteta.

„Időre van szüksége. Azt hiszem, az Arsenal-szurkolók szeretni fogják a személyiségét, a karakterét és a minőséget is, amit biztosan hozni fog. Óriási potenciál van benne” – tette hozzá az Arsenal menedzsere.

Az Arsenal botlással kezdte a 2021–2022-es Premier League-kiírást, a nyitó fordulóban 2–0-ra kikapott az újonc Brentfordtól – a gólokban benne volt a sokat kritizált Bernd Leno is. A következő mérkőzések sem lesznek egyszerűek, Artetáék a Chelsea-vel és a Manchester Cityvel találkoznak.

 


 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik