Anglia: Wilshere „azt hitte”, hogy a Milanba igazol

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.09.01. 11:28
Jack Wilshere-t az Arsenal kölcsönadta a Bournemouthnak, ami természetesen beindította a vicces kedvű futballszurkolók fantáziáját.

Gonosz és gonoszabb tréfák lepték el az internetet Jack Wilshere kölcsönadásával kapcsolatban. A poénok zöme a középpályás sérülékenységére épül.

A legkevesebb fantázia talán az alábbi Twitter-bejegyzéshez kellett, amely azt „mutatja be”, ahogy Wilshere megérkezik Bournemouthba.


Volt, aki szerint a 24 éves, 34-szeres angol válogatott játékos nem egyéves kölcsönjátékra ment új klubjához, hanem egyéves orvosi vizsgálatra. Egy álhír pedig arról szól, hogy kirúgták a Bournemouth teljes orvosi stábját, miután egészségesnek találták az új szerzeményt.

Wilshere bournemouthi felszerelése – néhány doboz cigarettával (Forrás: TheFootballRep)
Wilshere bournemouthi felszerelése – néhány doboz cigarettával (Forrás: TheFootballRep)

Wilshere-t az átigazolási szezon utolsó napjaiban szóba hozták a Milannal is, az alábbi kép szerint azt hitte, hogy tényleg az olasz csapatban folytatja.

Jack Wilshere: – Szóval most ezzel a Milan-mezzel pózolok, aztán repülünk Olaszországba aláírni a szerződést, ugye?
Eddie Howe, a Bournemouth menedzsere: – Hmm, persze, természetesen. Hajrá, piros-feketék!!!
Jack Wilshere: – Szóval most ezzel a Milan-mezzel pózolok, aztán repülünk Olaszországba aláírni a szerződést, ugye? Eddie Howe, a Bournemouth menedzsere: – Hmm, persze, természetesen. Hajrá, piros-feketék!!!


Egy szemfüles szurkoló pedig kiszúrta, hogy a Chelsea-hez visszaigazoló David Luiz Heathrow repülőterén Wilshere és kísérője mellett halad.


Végezetül egy kép, amely feleleveníti Wilshere és Joe Hart 2014-es Las Vegas-i medencés partiját, cigivel, alkohollal és egyebekkel… Csak a rend kedvéért: Hart a napokban a Manchester Citytől a Torinóhoz szerződött.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik