Timmy Abraham nem csak a nevével hasonlít a Chelsea-ben futballozó fivérére (Fotó: Twitter)

 

Timmy három évvel idősebb testvéréhez hasonlóan középcsatár, csak éppen a Chelsea helyett a Charlton Athleticnél pallérozódott – egészen 2017 nyaráig, amikor is a Fulham szerződtette.

Az ifjabb Abraham a felnőttek között még nem mutatkozott be, ám nagy jövőt jósolnak neki, ősszel rendszeres játéklehetőséget kapott a Fulham Premier League 2-ban szereplő U23-as gárdájában. Sőt, az első kerettel is készülhetett, a Championshipben szereplő csapatnál az 55-ös mezszámot kapta az idény elején.

A League One 13. helyén álló Bristol Rovers a szezon végéig szerezte meg a játékost.

„Timmy olyan játékos, akit a klub már régóta követett és prioritás volt számunkra, hogy megszerezzük. Hálásak vagyunk, hogy lehetőségünk nyílt megszerezni őt az idény végéig. Remek lehetőség ez Timmynek, hogy tapasztalatot szerezzen a profik között és számunkra is remek lehetőség megfigyelni, hogyan hat majd a csapatunkra. Olyan tulajdonságai vannak, ami eddig hiányzott a keretünkből, és óriási fejlődési potenciál van benne. Nagyon örülünk, hogy a klubhoz került, reméljük gyorsan beilleszkedik minálunk” – méltatta új szerzeményét a Bristol menedzsere, Ben Garner.

A Bristol Rovers 27 bajnokin eddig 31 gólt szerzett, ez a 22 csapatos ligában a hatodik legkevesebb, talán Garner is erre gondolt, amikor a keretből eddig hiányzó tulajdonságokat említette...