Anglia: négy nap után elpasszolják a 10 millióért vett csatárt?

Vágólapra másolva!
2018.06.05. 20:48
Egészen bizarr üzlet játszódhat le az angol Wolverhampton Wanderers és a Stoke City labdarúgócsapatának „főszereplésével”.

A történet azzal indult, hogy a Premier League-ben 12. helyen záró Bournemouth június elsején 10 millió fontért eladta a Championshipből frissen élvonalba jutó Wolverhampton Wanderersnek Benik Afobét.Benik Afobét.

A Kongói DK-beli csatár örülhetett, elvégre ezzel valószínűnek tűnt, hogy a következő szezonban is a PL-ben bizonyíthat, ám négy nappal a megszerzése után a 25 éves játékost vélhetően tovább is adja a Wolves, méghozzá az élvonalból kiesett Stoke Citynek!

Brit sajtóértesülések szerint az üzlet azért jön létre, mert a „farkasok" vezetősége mintegy 2-2.5 millió fontot nyer az üzleten, a Stoke ugyanis kész 12.5 millió fontot kifizetni a támadóért.

Afobe egyébként korábban már többször is volt a Wolverhampton labdarúgója – 2016 januárjában épp a Bournemouth vette meg őt, ám idén januárban a Wolves kölcsönbe visszavitte a futballistát, hogy aztán most meg is vásárolja... majd napokkal később eladja.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik