Anglia: Michael Owen összetört, lánya mégis megy a Love Islandre

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2022.06.02. 13:51
Egy hónappal ezelőtt már felhívtuk a figyelmet a Liverpool FC legendás játékosának, Michael Owennek legidősebb lányára, Gemma Rose-ra, aki májusban töltötte be a 19. életévét. A Daily Mailen olvasható interjúban még úgy fogalmazott, szereti nézni, de nem menne a Love Islandre (brit párkereső valóságshow) szerelmet keresni magának, azért sem, mert édesapja nem örülne neki. Most azonban kiderült, hogy meggondolta magát – írja a Sportbible.
GEMMA OWENRŐL MÉG TÖBB FOTÓT A KÉPRE KATTINTVA TEKINTHET MEG! (Fotó: instagram.com/gem0wen)
GEMMA OWENRŐL MÉG TÖBB FOTÓT A KÉPRE KATTINTVA TEKINTHET MEG! (Fotó: instagram.com/gem0wen)

 

Eljött a nyár, a labdarúgó-bajnokságok véget értek, így a brit emberek figyelme szépen lassan átvándorol a pár nap múlva kezdődő Love Islandre. Az aranylabdás futballista, Michael Owen legidősebb lánya is szerepelni fog az idei show-ban.

„Minden nyáron nézem a Love Islandet, de jelenleg nem hiszem, hogy részt vennék benne, mert nem keresek szerelmet – idézte márciusban a Daily Mail Gemma Rose-t.Nem vagyok biztos benne, hogy képes lennék egymás után tíz sráccal is csókolózni, de ettől függetlenül ez egy remek műsor.”

„A párkeresés most nem jön szóba nálam, ráadásul az apám sem örülne neki, ha azzal állítanék elé, hogy megyek a Love Islandre” – jelentette ki. Most azonban megváltozott a helyzet.


„Beutaztam egész Európát, nagy stadionokban versenyeztem, szóval versenyképesnek tartom magam – árulta el magáról Gemma, akit a díjlovaglás mellett a divat világa is beszippantott.Ami a kapcsolatokat illeti, mindig azt fogom csinálni, amit akarok. Ugyanakkor nem fogom mások kapcsolatát tönkretenni, semmi olyat nem tennék más lánnyal, ami fordított esetben nekem is rosszulesne.”

Owen Gemmával (Fotó: instagram.com/themichaelowen)
Owen Gemmával (Fotó: instagram.com/themichaelowen)

Owent valósággal sokkolta a hír, hogy 19 éves lánya – a legfiatalabbként – beköltözik a villába, ahol egyébként a hozzá hasonló hírességek csemetéivel élhet együtt.

„Nincs kétségem afelől, hogy büszkévé tesz majd minket – kezdte még optimistán Owen az ITV-nek. – Valószínűleg ez egy apa legrosszabb rémálma, de bármit is akar tenni, támogatnod kell.”

Megjegyezte, az az egészben a legnehezebb, hogy hosszú ideig nem tudnak majd vele beszélni, kapcsolatba lépni.

„Sokat hallottam már róla (a Love Islandről – a szerk.), és azt hiszem, az olyan idős, zsémbes embereknek, mint nekem, akik nem nézik, de hallanak róla, mindig meglesz a műsorról a véleményük, de Gemma megnyugtatott, hogy nem olyan rossz, mint amilyennek gondolom. Szóval megnézzük, és reméljük, jól érzi majd magát.”

Owennek minden bizonnyal stresszesebb nyara lesz, mint ha a világbajnokságon játszana...

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik