Anglia: Mancini szerint a válogatott fontosabb egy nőügynél

Vágólapra másolva!
2010.02.12. 14:30
Roberto Mancini, a Manchester City menedzsere úgy véli, Wayne Bridge nem fogja lemondani a válogatottságot azért, mert John Terry az ő volt barátnőjével lépett félre.

„Nekem nem mondott olyasmit, hogy a történtek miatt szándékában állna lemondani a válogatottságot – mondta játékosáról Mancini. – Úgy gondolom, ha hívják, megy. Egyrészt, mert minden futballistának fontos a válogatott – különösen, ha a kezdő tizenegyben számítanak rá –, másrészt mert Wayne elkötelezett Anglia iránt."

A hosszú sérülésből felépülő, 36-szoros válogatott Wayne Bridge visszatérése azért lett hirtelen téma, mert Ashley Cole, az angol nemzeti csapat első számú balhátvédje szerdán bokatörést szenvedett, és emiatt három hónapot ki kell hagynia az idényből, egyúttal a világbajnoki felkészülésből.

A szóba jövő helyettesek közül Kieran Gibbs és Nigel Warnock egyaránt sérült, Nicky Shorey meccshiánnyal küzd, azaz Bridge akár az első számú balhátvéd is lehet, ha Cole nem jön időben rendbe.

Mint ismert, John Terry félrelépése az egykori klubtárs Bridge exbarátnőjével nagy vihart kavart Angliában, és egyik következményeképpen Terry elveszítette a válogatott csapatkapitányi karszalagját.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik