Anglia: kedvenc csapata húzta ki a koronavírusos beteget a kómából

Vágólapra másolva!
2020.05.15. 11:28
A BBC beszámolója szerint elképesztő felépülésen ment keresztül Peter George, a West Bromwich Albion futballcsapatának 65 éves szurkolója, aki nemrég elkapta a koronavírust.

A hírek szerint Peter George-nál március elején jelentkeztek először a tünetek, majd a 65 éves szurkoló március végén kómába esett.majd a 65 éves szurkoló március végén kómába esett.

A szerettei tudták George-ról, hogy óriási West Bromwich Albion-drukker, így megkértek néhány játékost, küldjenek neki üzenetet, hátha az segít…

Végül szinte minden WBA-futballistától kapott videót George, sőt, még a csapat edzői stábjából is szinte mindenki üzent neki.

Peter George az élő példa: a futball sokkal több, mint egy sport (Fotó: BBC)
Peter George az élő példa: a futball sokkal több, mint egy sport (Fotó: BBC)

A felesége ezeket a videókat és a klub szurkolói dalait kezdte el játszani neki, az eredmény pedig egészen döbbenetes volt.

„Szörnyű állapotban volt, azt hittük, itt a vége, elveszítjük… Aztán eszembe jutott, egyszer azt mondta, mikor az Albion zenéit hallgatja, úgy érzi, mintha az egész teste fellángolna, olyan izgatott lesz. Elkezdtem hát ezt játszani neki. És megmozdult!” – mondta a BBC-nek George felesége.

George nemcsak megmozdult, de állítólag úgy elkezdett ficánkolni az ismerős dallamokat hallva, hogy a nővéreknek vissza kellett fogniuk őt, mert ahogy elmondták, valószínűleg azt gondolta magáról, hogy egy futballmeccsen van.

A szurkoló állapota ezután villámgyorsan elkezdett javulni, majd nemrég haza is engedték a kórházból!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik