Anglia: Joe Cole szeretne visszatérni Liverpoolba

Vágólapra másolva!
2012.05.22. 17:31
Joe Cole, az angol Liverpooltól a francia Lille-nek kölcsönadott angol középpályásnak az idény végén lejár a kölcsönszerződése és reméli visszatérhet Liverpoolba és újra a csapat meghatározó tagja lehet.

Joe Cole, a Chelsea egykori sztárja a 2011–2012-es szezont kölcsönben, a francia élvonalban szereplő Lille-nél töltötte, ahol 43 mérkőzésen lépett pályára és 9 gólt szerzett.

A középpályás 2010 januárjában azután került ki a Poolból, hogy Kenny Dalglish átvette a karmesteri pálcát Roy Hodgsontól. Viszont, miután a klub nemrég menesztette a menedzsert, a 30 éves játékos úgy véli, újra lehetősége lehet visszakerülni a csapatba.

„Nem beszéltem még a klubbal, de egyelőre úgy tűnik, hogy ott kezdem meg majd a felkészülést – nyilatkozta Cole. – Amikor nem tudod, hogy ki lesz a menedzser, nem nagyon tehetsz mást, mint reménykedsz."

Az 56-szoros angol válogatott a Lille csapatában nem a megszokott helyén szerepelt, hanem középső támadóként.

„Jól éreztem magam Franciaországban. A szélről beljebb kerültem a pálya közepére, és nagyon élveztem. Utoljára a West Hamben játszottam ilyen szerepkörben, még 19 évesen."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik