Anglia: hihetetlen „győztes” gólt vett el a bíró. Jogosan tette?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.03.18. 15:14
Az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban (Championship) szereplő Bournemouth kedd este 1–1-es döntetlent játszott a Cardiff City otthonában, emiatt pedig visszacsúszott a tabella harmadik helyére. A találkozó hajrájában egy különös körülmények között született góltól fosztotta meg a játékvezető a vendégeket.

Egy egyes állásnál a Cardiff kapusa, Simon Moore kézből elvégzett kirúgással próbálta játékba hozni a labdát. Nem sokra jutott, a tőle néhány méterre álló csatárt, Callum Wilsont rúgta telibe. Ekkor kezdődött az igazi móka: Wilson hátáról a lécre pattant a labda, onnan pedig a kapust megelőző csatár lábára került, aki az üres kapuba pöccintette azt. Simon Moore kézből elvégzett kirúgással próbálta játékba hozni a labdát. Nem sokra jutott, a tőle néhány méterre álló csatárt, Callum Wilsont rúgta telibe. Ekkor kezdődött az igazi móka: Wilson hátáról a lécre pattant a labda, onnan pedig a kapust megelőző csatár lábára került, aki az üres kapuba pöccintette azt.

A játékvezető sípja azonban közbeszólt, érvénytelennek ítélte a találatot. A Bournemouth menedzsere, Eddie Howe nem értette döntést. A bíró minden bizonnyal zavarónak ítélte meg a csatár helyezkedését. Mozgása (pontosabban annak hiánya) nem erre utal, de az igaz, hogy valóban közel állt. Ön hogyan döntött volna a játékvezető helyében?

A kérdéses jelenet 00.37-től látható.

SZAVAZÁS

Ön szerint szabályos gólt érvénytelenített a játékvezető?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik