Anglia: Ha ezért megbüntetnek, soha többé nem nyilatkozok - Redknapp

Vágólapra másolva!
2010.11.01. 19:06
Az angol Tottenham labdarúgóklub menedzsere, Harry Redknapp élesen kritizálta Mark Clattenburg játékvezetőt, amiért az angol Labdarúgó-szövetség (FA) valószínűleg meg fogja büntetni. A szakember erre reagálva elmondta, ha ezért megbüntetik, akkor többet nem fog interjút adni a mérkőzések után.

A 63 éves menedzsernek nem nyerte el tetszését, amikor a Manchester United elleni meccsen Clattenburg játékvezető megadta Nani erősen kérdéses gólját, ennek hangot is adott a mérkőzés utáni interjújában, amiért az angol labdarúgó-szövetség minden bizonnyal meg fogja büntetni Redknappet.

„Ha ezért megbüntetnek, akkor többé nem fogok interjút adni a mérkőzések után néhány perccel. Ha nem mondhatom el a saját véleményem a televízióban, akkor mit kellett volna mondanom? Jó döntést hozott Clattenburg, remekül kezelte a helyzetet?" – nyilatkozta a Tottenham menedzsere.

Redknapp szerint a játékvezetőnek szabadrúgást kellett volna ítélnie Nani gólja előtt, valamint egy sárga lapot is adnia kellett volna a portugálnak kezezés miatt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik