Anglia: Gerrard 18 éves lánya mágnesként vonzza a pénzt az influenszerkedéssel

Vágólapra másolva!
2022.06.09. 16:38
Michael Owen legidősebb lányára, a 19 éves Gemmára már felfigyelt a brit sajtó, mi is cikkeztünk róla, most pedig egy másik liverpooli legenda, Steven Gerrard legidősebb lánya, a 18 éves Lilly-Ella került a középpontba.
TOVÁBBI FOTÓKÉRT KATTINTSON A KÉPRE! (Fotó: instagram.com/lilly.gerrardd)
TOVÁBBI FOTÓKÉRT KATTINTSON A KÉPRE! (Fotó: instagram.com/lilly.gerrardd)

 

A 2004-es születésű Lilly-Ella februárban töltötte be a 18. életévét, de az Instagramon már most akkora sikere van, hogy ha nem vesszük figyelembe édesapja vagyonát, akkor is meg tud állni a saját lábán – hívta fel a figyelmet a Daily Mail. Azt írják, fiatal kora ellenére már most az ország egyik legkeresettebb közösségi média influenszere, aki eddig több tízezer fontot keresett meg a posztjaival.

Az Instagramon 184 ezres követőbázisa nem számít kuriózumnak a mai világban, viszont a vezetékneve miatt sok cég megtalálta/megtalálja őt a termékeik reklámozásával. A brit napilap arról szerzett tudomást, hogy legalább tíz ismert márkát is népszerűsít a posztjaival, elsősorban a divat világából találják meg őt, valamint a kozmetikai cégek, de például már egy pénztárcamárka és egy telefontokot gyártó cég is felkereste őt.

„Lilly egy olyan személy, akit nagyon sok márka fog megkeresni a jövőben – vélekedik a Daily Mail által megkérdezett közösségi média szakértő. – Sok követője van, de ami még fontosabb, hogy olyan emberek, akik fiatalok, »trendik« és örülnek, ha költhetnek.”

„Úgy tűnik, rövid időn belül sok megkeresése lesz, és mindegyik ajánlat több tízezer font körüli összegről fog szólni. Sok pénzre tud majd így szert tenni.” Hozzátette, hogy megvannak az előnyei annak, ha valaki egy világklasszis futballista lánya.


Posztjai alapján Lilly élvezi az életet, sok képet mutat a nyaralásairól, utazásairól, a bulikról, s olyan éttermekben étkezik, valamint olyan ruhaboltokban vásárol, ahol az árak nem a hétköznapi emberek pénztárcájához van mérve.


Apropó, Gerrard-lányok. A Liverpool 42 éves legendájának négy gyermeke van, Lilly-Ella, Lexie, Lourdes és Lio. Nagyon úgy tűnik, hogy a májusban 16. életévét betöltő Lexie is hasonló karrier elé néz, mint a nővére, hiszen már két poszt után 53 ezer követője van az Instagramon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik