Anglia: fantasztikus üzenetet küldött Ferguson Wengernek

Vágólapra másolva!
2019.10.08. 18:19
Különleges elismerésben részesült Arsene Wenger. Az Arsenal legendás menedzsere átvehette a „Legends of Football” elnevezésű díjat, melyet a Nordoff Robbins zeneterápiás alapítvány ad át minden évben a futballvilág legjobbjainak. A díjnál azonban talán még többet jelentett a francia ikonnak korábbi riválisa, és jó barátja, Sir Alex Ferguson üzenete.

A Premier League által is szponzorált Legends of Football-díjat valóban csak a legjobbak kaphatják meg. Wegern olyan illusztris társaságba került, melyben többek közt Sir Bobby Robson, Sir Bobby Charlton, Pelé, David Bechkam, vagy épp a legutóbb díjazott Frank Lampard található.

A gálán, melyen rászorulóknak gyűjtöttek pénzt, és amelyen Wenger átvehette a díjat, nem tudott ott lenni Sir Alex Ferguson – aki egyébként 2005-ben szintén megkapta ezt az elismerést –, viszont küldött egy különleges videoüzenetet.

„Arsene, először is elnézést kérek, hogy nem lehetek ott veled ezen a különleges estén. Nagyon büszke vagyok rád, különösen a menedzseri karriered miatt! Fantasztikus, amit elértél, igazi legenda vagy, nem véletlenül hívják ezt az elismerést »Legends-díjnak«. Minden percét élveztem a rivalizálásunknak, nagyszerű emlékeket őrzök ezekről az időkről. Gratulálok még egyszer, minden jót, és Isten áldjon!” – üzente Ferguson.

ian herbert on Twitter

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik