Anglia: Bogdán Ádámból akár karácsonyi ajándék is lehet

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.11.15. 08:54
A korábbi aggodalmakkal ellentétben Bogdán Ádám, a magyar labdarúgó-válogatott és az angol másodosztályú Bolton Wanderers térdsérülésből lábadozó kapusa még az idén szeretne visszatérni a pályára.

Az idehaza tartózkodó Bogdán Ádám a Digi Sport Reggeli Start című műsorának adott telefoninterjújában elmondta: felgyógyulása a terveknek megfelelően halad, szeretne még az idén a kapuba állni – a műsorvezető szófordulatát átvéve szívesen lenne a Bolton Wanderers „karácsonyi ajándéka”.Bogdán Ádám a Digi Sport Reggeli Start című műsorának adott telefoninterjújában elmondta: felgyógyulása a terveknek megfelelően halad, szeretne még az idén a kapuba állni – a műsorvezető szófordulatát átvéve szívesen lenne a Bolton Wanderers „karácsonyi ajándéka”.

A kapus elmondta még: bár klubja idényrajtja nem sikerült, bízik benne, hogy az immár hét forduló óta veretlen Boltonnak végül sikerül visszajutnia a Premier League-be.

A magyar szövetségikapitány-kérdésről Bogdán Ádám elmondta: a többség által elismert, szakmailag nagyon felkészült szakembert kell találni – arra a kérdésre, hogy van-e ilyen szakember idehaza, a kapus nem kívánt válaszolni, mivel „ezt nem az én dolgom megítélni”.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik