Anglia: betörtek José Mourinho londoni otthonába

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.18. 09:53
José Mourinho, a Manchester United menedzsere éppen a Portugália–Franciaország Eb-döntőt nézte londoni lakásában, amikor váratlan vendég jelent meg nála.

A történet már több mint egyhetes – mégis csak most látott napvilágot az angol bulvársajtóban. José Mourinho és családja a vacsora elfogyasztása után pizsamában leült a televízió elé, és megtekintette az Eb-döntőt július 10-én. A mérkőzést azonban nem tudta teljes nyugalomban végignézni a Mourinho família, a 25 éves Gabor Roman ugyanis settenkedve próbált bejutni a házba – és valószínűleg nem azért, mert aláírást szeretett volna kérni a portugál edzőtől.

A fiatal férfi az alagsori ajtón próbált bejutni, ott egy szobalány éppen vasalt, aki felkiáltott: mit csinálsz itt?! A tettes azon nyomban menekülőre fogta, ám nem jutott sokáig. A ház biztonsági emberei résen voltak, hamar közbeléptek, és a rendőrök kiérkezéséig feltartóztatták. A feltartóztatást letartóztatás követte, nyolc rendőr érkezett a helyszínre, majd bilincsben vitték el Gabor Romant.

„José elképedve nézte a történteket a feleségével az ablakból. Nem hiszem, hogy a srác gondolta volna, hogy a világ leghíresebb edzőjéhez próbál bejutni" – mondta egy járókelő.


José Mourinho és felesége értetlenül állt a történtek előtt (Fotó: The Sun)
José Mourinho és felesége értetlenül állt a történtek előtt (Fotó: The Sun)
A The Sun nyomtatott kiadásának hétfői címlapja
A The Sun nyomtatott kiadásának hétfői címlapja

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik