Anglia: Balogh nem játszhat, ellentmondásos hírek Nagyról

I. SZ.I. SZ.
Vágólapra másolva!
2019.10.31. 19:05
Balogh Norbert jelen állás szerint nem játszhat a Hull City Fulham elleni vendégjátékán szombaton az angol másodosztályban. Nagy Ádámról ellentmondásos információkat közölt a Bristol City, de ezen a héten valószínűleg még ő sem játszik.

„Nem úgy reagált a kezelésünkre, ahogy szerettük volna, így egy hetet csúszik a tervünk, hogy visszatérjen a pályára – idézte a Hull Daily Mail Cliff Byrne-t, a Hull City másodedzőjét. – A szombati játék még korai lenne neki. Napról napra figyeljük Norbert állapotát, és amikor az orvosaink azt mondják, hogy játszhat, örömmel látjuk ismét a csapatban. Nem aggódunk miatta hosszú távon.”„Nem úgy reagált a kezelésünkre, ahogy szerettük volna, így egy hetet csúszik a tervünk, hogy visszatérjen a pályára – idézte a Hull Daily Mail Cliff Byrne-t, a Hull City másodedzőjét. – A szombati játék még korai lenne neki. Napról napra figyeljük Norbert állapotát, és amikor az orvosaink azt mondják, hogy játszhat, örömmel látjuk ismét a csapatban. Nem aggódunk miatta hosszú távon.”

Grant McCann menedzser a minap arról beszélt, hogy Balogh fájdalomtűrő képességét teszteli a klub, de a jelek szerint az előzetesen hittnél picit nagyobb a baj.

A szintén az angol másodosztályban szereplő Nagy Ádámról továbbra is kétes hírek érkeznek a Bristol Citytől. Vasárnap azt mondta a csapat menedzsere, hogy Nagy pénteken már bevethető lesz, mire a keddi edzést követően a klub közölte, a magyar válogatott középpályása még nem is edzett nemrég kiújuló sérülése óta.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik