Anglia: a Wolves már most kéri, hogy büntessék meg a Unitedot, ha...

Vágólapra másolva!
2011.05.20. 06:42
Steve Morgan, az angol élvonalbeli bajnokságban a kiesés elől menekülő Wolverhampton tulajdonosa már most jelezte: ha a Manchester United „B-csapattal" áll ki az utolsó fordulóban, akkor kapjon pénzbüntetést – akárcsak a Wolves az előző idényben.

Mint ismeretes, a MU május 28-án a Bajnokok Ligája döntőjében lép pályára a Barcelona ellen, így elképzelhető, hogy a szűk egy héttel korábban esedékes, Blackpool elleni angol bajnokin több alapemberét is nélkülözni fogja. Igen ám, de a Wolverhamptont az előző idényben épp azért büntette meg az angol Labdarúgó-szövetség (FA) 25 ezer fontra, mert a „vörös ördögök" ellen tíz helyen is változott a kezdőcsapata az előző körhöz képest – sokak szerint a „B-csapatot" küldve ezzel a pályára.

„Igencsak álszent dolog lenne, ha nem büntetnék meg őket. Nem tudom, mit fognak tenni. A United rendkívül professzionális klub, amely nem akar vereséget szenvedni az utolsó fordulóban – pláne, amikor a Premier League-győzelemért járó trófeát is átveheti" – vélekedett az utolsó játéknapot a tizenhatodik helyről váró Wolves tulaja.

„Ugyanakkor a BL-döntőt sem akarják elveszteni..." – tette hozzá Steve Morgan.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik