Anglia: a rendőrség őrizetbe vette az MU támadóját – sajtóhír

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2022.10.15. 12:47
null
A hírek szerint Mason Greenwood megszegte a szabadlábra helyezés feltételeit (Fotó: AFP)
A brit The Sun értesülései szerint a rendőrség őrizetbe vette az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester United angol válogatott játékosát, Mason Greenwoodot, akit korábban bántalmazással, testi sértéssel vádolt meg volt barátnője, s ezért eljárás indult ellene. A „vörös ördögök” által is felfüggesztett labdarúgó a jelentések szerint megsértette a szabadlábra helyezés feltételeit, ezért vették őrizetbe.

A Manchester United támadóját még januárban tartóztatták le azok után, hogy egy korábbi barátnője bántalmazással, szexuális zaklatással vádolta meg, s közösségi oldalára ezekről videókat, fotókat és hangfelvételeket töltött fel. A támadót gyilkossággal való fenyegetéssel is vádolják.

Greenwood a vádak miatt korábban három éjszakát már a manchesteri rendőrség cellájában töltött.

A „vörös ördögöknél” nevelkedő támadót ezt követően óvadék ellenében feltételes szabadlábra helyezték, amit azóta kétszer is meghosszabbítottak. A labdarúgót október 15-én reggel azonban otthonában a manchesteri rendőrök ismét őrizetbe vették, mert a jelentések szerint kapcsolatba lépett volt barátnőjével, megszegve ezzel a szabadlábra helyezés feltételeit.

A Manchester United saját nevelésű játékosa 2018-ban mutatkozott be a „vörös ördögök” felnőttcsapatában, azóta 129 mérkőzésen 35 gólt szerzett, legutóbb január 22-én lépett pályára, de a hírek szerint továbbra is a klub játékosa és addig megkapja heti 75 ezer fontos fizetését is, amíg bírósági ítélet nem születik az ügyben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik