Adebayor mellett még öten távozhatnak a Citytől

Vágólapra másolva!
2010.12.03. 10:41
null
Adebayor több játéklehetőséget szeretne (Fotó: Action Images – archív)
Angol lapértesülések szerint az élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester City menedzsere, Roberto Mancini a januári átigazolási időszakban eladná azt a hat játékosát, aki elégedetlen a munkájával, és szívesebben dolgozna a korábbi szakemberrel, Mark Hugheszal.

 

Mancini munkáját többen megkérdőjelezték a Citynél az utóbbi időben. Angol hírek szerint saját játékosai közül is néhányan elődjét, Mark Hughest látnák szívesen a kispadon.

 ADEBAYOR MÉG DECEMBERBEN TÁVOZNA
 „Nem tudom, hogy mi nem tetszik bennem Roberto Mancininek, de sohasem ad lehetőséget nekem. Januárban klubot váltok, és elárulhatom, hogy a City megegyezett a kölcsönadásomról a Juventusszal. Arra számítok, hogy már decemberben távozhatok" – nyilatkozta korábban Adebayor.

Az olasz szakembert azonban nem érdeklik a kritikák, és a januári átigazolási időszakban hat olyan játékostól megszabadulna, akit Hughes igazolt. A hírek szerint a hat labdarúgó nem más, mint Joleon Lescott, Wayne Bridge, Shay Given, Roque Santa Cruz, Shaun Wright-Phillips és Emmanuel Adebayor, akikért összesen 92 millió fontot adott a City még Hughes irányítása alatt.

A togói csatár távozása régóta téma az angol sajtóban, többek között az olasz Juventusszal is szóba hozták már.

A City korábban már bizonyította, hogy hajlandó elfogadni az anyagi veszteségeket, ha meg akar szabadulni egy játékostól. 2010 nyarán Craig Bellamy kölcsönbe a Cardiffhoz került, de a magas fizetését továbbra is a Man. City állja.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik