Bogdán igyekszik megragadni minden lehetőséget
Fotó: bwfc.co.uk
Bogdán igyekszik megragadni minden lehetőséget
Bogdán Ádám immár két éve a Bolton játékosa, és nagy becsben tartják a tehetségesnek tartott hálóőrt, aki egyre inkább tűzvonalba kerül.

A Bolton múlt héten kezdte meg a felkészülést a következő évadra, ám a pihenő alatt a magyar légiósnak módja nyílt arra, hogy hazalátogasson. „Hat hét szabadságot kaptunk, ami nagyszerű volt, ugyanis jutott időm hazautazni. A végén azonban már hiányzott a visszatérés, így örülök, hogy újra kemény munkát végzünk” – mondta csapata honlapjának Bogdán.

„Jólesett a pihenés, de igyekeztem formában tartani magam futással, úszással és pingponggal. Próbáltam minden napomat aktívan tölteni, mert tudom, milyen fontos, hogy megfelelő fizikai állapotban maradjak” – mondta a kapus.

Bogdán Ádám a mai napig szívesen gondol vissza rá, hogyan került a Wanderershez, s a honlap érdeklődésére ezt is felelevenítette. „Két évvel ezelőtt az ügynököm szólt, hogy lehetőség nyílt egy boltoni útra, mert a kapusedző, Fred Barber látni szeretne. Szerencsém volt, keményen dolgoztam, és sikerült” – mondta a magyar futballista, aki szerint minden edzéssel teli hét legalább olyan fontos, mint a mérkőzések, ezt bizonyítja a fenti eset is.

Reméljük, hogy Bogdánnak a mostani felkészülés is jól sikerül, és ha szorgalma szerencsével párosul, akár már a most következő szezonban debütálhat a Premier League-ben.