Videó: sportszergyártói blama – elszakadt a nagy tehetség cipője, belesérült

Vágólapra másolva!
2019.02.21. 11:02
Nagy port kavart az észak-amerikai egyetemi kosárlabda-bajnokság (NCAA) egyik legnagyobb tehetségének, Zion Williamsonnak a sérülése. A Duke játékosának – akit az elmúlt tíz év legjobb egyetemi kosarasának tartanak, és minden bizonnyal első körös választás lesz a júniusi NBA-drafton – cipője nemes egyszerűséggel szétszakadt, ami miatt térdsérülést szenvedett.

A Nike – amelynek az ESPN információi szerint 12 éves szerződése van a Duke-kal – a mérkőzést követően elnézést kért. „Természetesen aggódunk Zion sérülése miatt, és mielőbbi felépülést kívánunk neki. Termékeink minősége a legfontosabb számunkra. Bár ez egy nagyon ritka eset, kivizsgáljuk a körülményeit” – olvasható a sportszergyártó közleményében.Nike – amelynek az ESPN információi szerint 12 éves szerződése van a Duke-kal – a mérkőzést követően elnézést kért. „Természetesen aggódunk Zion sérülése miatt, és mielőbbi felépülést kívánunk neki. Termékeink minősége a legfontosabb számunkra. Bár ez egy nagyon ritka eset, kivizsgáljuk a körülményeit” – olvasható a sportszergyártó közleményében.



Williamson cipője az első támadásnál szétszakadt, majd térdsérülését követően le bírt bicegni a pályáról, azt azonban egyelőre nem lehet tudni, milyen hosszú kihagyás vár rá. Míg a nemzetközi sajtó a sportszergyártó felelősségével foglalkozik, a közösségi médiában sorra érkeznek a bátorító posztok a fiatal kosarasnak.

Többek között a meccset a helyszínen megtekintő Barack Obama korábbi elnök is jobbulást kívánt, de híres színészek és sportolók is biztatják a megsérült játékost.



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik