Videó: az OKC kabalafigurája a frászt hozta a Blazers riporternőjére

Vágólapra másolva!
2022.12.21. 20:10
Magyar idő szerint kedd éjjel az észak-amerikai kosárlabdaligában (NBA) szereplő Oklahoma City Thunder otthon, meglepő módon 123–121-re legyőzte a Portland Trailblazerst. Viszont a találkozó során nem csak a szurkolók voltak meghökkenve, hiszen a hazaiak kabalája éppen adás előtt rémítette meg a vendégek riporternőjét.

A mérkőzés előtti felvezető műsorra készülődött a Trailblazers riportere, Brooke Olzendam, amikor az OKC kabalafigurája, Rumble mögé settenkedett, hogy megrémissze őt, és az akció sikerrel is zárult. Amikor a hölgy meglátta a bikafigurát maga mellett, hirtelen rémülten elfutott, viszont alig pár másodperc múlva, miután feldolgozta a történteket, már inkább csak nevetett rajta.

 

Ha ez nem lenne elég, Olzendam az esetet megelőző este tett közzé egy Twitter-bejegyzést, amin a kabalával együtt látható és így kommentálta a találkozást: „Összefutottam a nemezisemmel. Azt mondta, holnap este lesz mitől félnem.”

 

Mint kiderült, Rumble nem hazudott, hisz másnap valóban megrémisztette a vendégek riporternőjét és az erről készült videót azóta több ezren látták a különböző közösségi média felületeken.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik