Videó: a nézőtérről inzultálták CP3 családját – nem hagyta szó nélkül

CS. M.CS. M.
Vágólapra másolva!
2022.05.09. 18:10
null
Chris Paulnak nem volt jó estéje Dallasban (Fotó: Getty Images)
Nem élete legjobb estéjén van túl Chris Paul: az NBA-ben szereplő Phoenix Suns veterán irányítóklasszisa előbb kipontozódott a Dallas Mavericks elleni rájátszáspárharc 4. meccséről, majd egy dallasi szurkolóval került szóváltásba – nem véletlenül. 

 

Tovább zajlik az NBA-rájátszása: vasárnap este a Dallas Mavericks hazai pályán 111–101-re legyőzte a tavalyi döntős Phoenix Sunst a nyugati főcsoport-elődöntő negyedik meccsén, így kiegyenlítette (2–2) a négy győzelemig tartó párharcot.

A Suns egyik legfontosabb játékosa, a veterán irányítóklasszis, Chris Paul nem játszotta élete meccsét, mindössze 5 pontig jutott, ráadásul ennél több faultot, 6-ot gyűjtött össze, s már a negyedik negyed elején kipontozódott.


Később aztán más is fejfájást okozott Paulnak: egybehangzó sajtóértesülések szerint két Dallas-szurkoló többször is inzultálta családját (édesanyját és feleségét) a negyedik negyedben. A Suns sztárja ezt megelégelte, s szóváltásba is keveredett az egyikükkel, akit az arénából is kivezettek.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik