Super Bowl: Mahomest nem láthatom, de azzal nyugtatom magam, hogy… – Faragó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.01.30. 15:24
Február 3-án a New England Patriots és a Los Angeles Rams csap össze egymással a Vince Lombardi-trófeáért Atlantában. Idehaza a 2019-es Super Bowlt is a Sport Tv-n követhetjük végig, és Faragó Richard immár tizenharmadszor kommentálja a helyszínről a döntőt. Még a kiutazása előtt beszélgetett vele az NSO Tv stábja. Arról is szó esett, hogy nem titkoltan kedvenc csapata, a Kansas City Chiefs is nagyon közel állt ahhoz, hogy ott lehessen a Super Bowlon.

Ez lesz a 13. helyszíni Super Bowlja Faragó Richard kommentátornak, így arról érdeklődtünk, mennyire hisz a szám mágiájában?

„Babonás vagyok bizonyos szempontból: ha fekete macska megy át előttem, annak nem örülök annyira. De drága szüleimnek annak idején tizenharmadikán volt a házassági évfordulójuk, ebből a szempontból nem mondhatom, hogy balszerencsés szám, mert az ő házasságuk nagyon jól sikerült. Úgyhogy nem foglalkozom ezzel.”

A legemlékezetesebb döntőjéről is faggattuk, hiszen van miből válogatnia...

„Nehéz rangsorolni, ám az, hogy az első hosszabbításos döntőt közvetíthettük, nyilván óriási élményt jelentett, hiszen ilyen még nem volt. A New England–Atlanta ebből a szempontból kilóg a sorból, de nagyon sok jó meccset láttunk.”

Nem titok, hogy Faragónak a Kansas City Chiefshez húz a szíve – kíváncsiak voltunk, a konferenciadöntőn eljátszott-e a gondolattal, hogy akár kedvenc csapatának Super Bowlját is láthatja a helyszínen?

„Persze, hogy eljátszottam a gondolattal, és bizonyos fokig nem is lett volna szerencsés, ha a Chiefs bejut, ugyanakkor meg egy fantasztikus álom lett volna, ha a döntőjét közvetíthetem. Nagyon jó lett volna Mahomest látni, de neki még van ideje. Most ezzel nyugtatom magam: Mahomes még annyira fiatal, a csapat annyira egyben volt, hogy egy-két éven belül talán összejön a döntő. Be kell látni, hogy a New England ezen a meccsen jobb volt. Reális eredmény született. Most még jusson el Brady, negyvenegy évesen az öregember megkapja, ami jár neki. Aztán jöjjön Mahomes időszaka.”

Faragó az NSO Tv videójában feleleveníti az általa közvetített Super Bowlok legemlékezetesebb jeleneteit, illetve kifejti a véleményét arról, hogy jó-e a hosszabbítás jelenlegi szabályrendszere?

Super Bowl: Prince, Bruce Springsteen igen, Lady Gaga és Maroon 5 nem – Faragó Richard

NFL 2018, RÁJÁTSZÁS
WILD CARD MÉRKŐZÉSEK (2019. január 5. – január 6.)
AFC
Houston Texans (3.)–Indianapolis Colts (6.)
7–21
Baltimore Ravens (4.)–Los Angeles Chargers (5.) 17–23
NFC
Chicago Bears (3.)–Philadelphia Eagles (6.) 15–16
Dallas Cowboys (4.)–Seattle Seahawks (5.) 24–22
KONFERENCIA-ELŐDÖNTŐK (2019. január 12. – január 13.)
AFC
Kansas City Chiefs (1.)–Indianapolis Colts (6.) 31–13
New England Patriots (2.)–Los Angeles Chargers (5.) 41–28
NFC
New Orleans Saints (1.)–Philadelphia Eagles (6.) 20–14
Los Angeles Rams (2.)–Dallas Cowboys (4.) 30–22
KONFERENCIADÖNTŐK (2019. január 20. – január 21.)
AFC
Kansas City Chiefs (1.)–New England Patriots (2.) 31–37 – h.u.
NFC
New Orleans Saints (1.)–Los Angeles Rams (2.) 23–26 – h.u.
SUPER BOWL 53 (2019. február 4.)
New England Patriots (2.)–Los Angeles Rams (2.) 0.30
*Mercedes-Benz Stadium (Atlanta, Georgia)
A rájátszás összes mérkőzését élőben közvetíti a Sport Tv.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik